Teamet

Trond Snesrud

CEO - Daglig leder


Trond er gründer og daglig leder i Bytjenester og Cargotron. 
Etter å ha ledet Cargotron fra én lastebil i 2004 til å omsette for over 135 millioner i året i dag, ønsker han nå samme vekst for Bytjenester, samtidig som den tydelige miljøprofilen ivaretas. 
Gjennom snart 20 år i bransjen har Trond spurt seg selv, - og mange andre -, om hvorfor vi organiserer gods- og varetransport slik vi gjør. Underveis har han fått god innsikt i både utfordringer og muligheter som vil forme transport- og logistikkbransjen i møtet med fremtiden. 

Lars Lieng

Head of Operations


Lars er Head of Operations i Bytjenester. Han ble en del av Bytjenester i 2023 etter å ha startet karrieren sin i Porterbuddy, Instabox, Instabee, hvor han bl.a. jobbet som Central Operations Manager - og har vært med å bygge opp selskapet fra de hadde 2-3 leveranser på daglig basis til over 10.000 leveranser. Han avsluttet i 2022 en mastergrad i Innovasjon og forretningsutvikling ved høgskolen i Innlandet.
Bytjenester AS
Vårveien 51
1182 Oslo
Tlf. 909 19 215

Følg oss i sosiale medier
Kontakt oss
Kontaktskjema Bytjenester
Copyright © 2024 All Rights Reserved, Bytjenester
Org. nr: 923 832 017
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram